Alle 

grote aanbieders

100% 

onafhankelijk

Snel 

& gemakkelijk geregeld

Disclaimer

Vergelijkersbond is onderdeel van Siracle Creatives, gevestigd te Amsterdam en geregistreerd onder het KvK-nummer 72764872 bij de Kamer van Koophandel Amsterdam. Hier vind je onze disclaimer.

Dagelijks verversen wij de prijzen en aanbiedingen van onze producten en diensten om jou als consument te allen tijde te kunnen voorzien van de juiste informatie. Naast het correct willen leveren van informatie werken wij er hard aan om onze website voor iedereen zo toegankelijk mogelijk te maken. Vergelijkersbond is dan ook continu in ontwikkeling. Hoewel het ons doel is om alle informatie zo correct mogelijk te plaatsen zijn wij vaak afhankelijk van informatie afkomstig van derden en kan Vergelijkersbond in geen enkel geval aansprakelijk worden gesteld voor de gevolgen van eventueel onjuiste informatie op onze website. Vergelijkersbond fungeert enkel als vergelijkingssite en treedt in die hoedanigheid op als informatief platform. Onze disclaimer luidt dat wij geen verantwoordelijkheid of standpunt in over geschillen, klachten, schadevergoedingen, onjuiste leveringen of andere problemen tussen de koper en de provider, leverancier en/of webwinkel. Aan de teksten op Vergelijkersbond kunnen geen rechten worden ontleend. Alle rechten voorbehouden.
Team aan het werk disclaimer


Zie je verkeerde informatie op onze site?

Meld het dan aan onze redactie, we passen dit dan zo snel mogelijk aan.

 

Privacy

Voor ieder bezoek geldt onderstaand privacybeleid:

Vergelijkersbond verzamelt gegevens over het bezoek aan haar website, door middel van websitestatistieken. Hiervoor kunnen door zowel vergelijkersbond als haar dienstverleners cookies op je computer worden geplaatst. Lees daarom ons uitgebreide cookiebeleid.

Heb je vragen over onze privacy policy? Aarzel dan niet om contact op te nemen. 

 

Bespaar vandaag nog

Vergelijkersbond is met de groot zorgvuldigheid opgezet, toch kan het voorkomen dat niet alle informatie die je zoekt op dat moment actueel, juist en/of volledig is. Aan de informatie op deze website, inclusief de tarief-informatie, kunnen geen rechten worden ontleend.

Mocht je willen besparen op je vaste lasten neem dan eens een kijkje op onze homepage