Alle 

grote aanbieders

100% 

onafhankelijk

Snel 

& gemakkelijk geregeld

Fietsverzekering vergelijken

Via onze onafhankelijke fietsverzekering vergelijker kan je direct zien wat je bespaart. Verzeker jouw e-bike, bakfiets, racefiets of mountainbike vandaag nog! En wees verzekerd van de laagste premie.

De verzekeraars op een rij

Fietsverzekering

Een fietsverzekering is ideaal als je regelmatig met de fiets onderweg bent. Al voor een laag bedrag is je fiets verzekerd voor diefstal en juridische hulp.

Op deze pagina

Wat is een fietsverzekering?

Fietsverzekeringen zijn er om diefstal of schade aan jouw fiets te dekken. Het maakt daarbij niets uit om wat voor soort fiets het gaat. Je kunt daarom ook jouw elektrische fiets laten verzekeren. E-bikes zijn vaak het doelwit van diefstal omdat ze erg in trek zijn bij dieven. Ze zijn kostbaar en leveren veel geld op. Als jij je fiets snel wilt vervangen nadat het gestolen is, is een fietsverzekering afsluiten geen slecht idee!

bakfiets_vergelijkersbond.nl
slot_vergelijkersbond.nl

Heb ik een fietsverzekering nodig?

Nederland staat wereldwijd bekend als het fietsland bij uitstek. Bijna elke Nederlander is in het bezit van een fiets omdat het, in ons platte landje, een enorm groen, goedkoop en handig vervoermiddel is. Dit betekent helaas ook dat ze enorm populair zijn bij dieven. Jaarlijks worden enorm veel fietsen gestolen.

 

Het is dan handig om een fietsverzekering te hebben. Als je een nieuwe, dure fiets hebt gekocht, dan kan het zeer rendabel zijn om deze te verzekeren. Of je er een nodig hebt hangt af van een aantal factoren. Een fietsverzekering is namelijk niet verplicht. Als je jouw fiets wilt verzekeren, kijk dan even naar het aanbod. Via onze onafhankelijke vergelijker kun je gelijk zien hoe jij kan profiteren!

 

Wanneer heb je geen verzekering nodig?

Als je een wat oudere fiets hebt, zal je niet snel een fietsverzekering afsluiten. Dit is dan vaak niet nodig. Als je een dure, nieuwe fiets hebt aangeschaft, zoals een racefiets, mountainbike of elektrische fiets, dan is het wel zo handig om deze te verzekeren. Dit soort fietsen zijn lastig te vervangen en zijn erg in trek bij dieven.

fiets_vergelijkersbond.nl