Alle 

grote aanbieders

100% 

onafhankelijk

Snel 

& gemakkelijk geregeld

Bespaar met onze energievergelijker

Als je gebruik maakt van onze energievergelijker, zorg je ervoor dat je bespaart op jouw energierekening. Als onafhankelijke energievergelijker zorgen wij ervoor dat je de goedkoopste contracten krijgt te zien, de leukste welkomstbonussen en dat het overstappen in vijf minuten wordt geregeld. Kijk via onze vergelijker wat het beste is voor jouw jaarverbruik. Daarnaast kun je kiezen of je alleen groene energie wilt of ook energie uit minder duurzame bronnen. Zie alle energiedeals op een rij. 

energiedeals energiedeals Zonnepanelen_farm_vergelijkersbond.nl_energiedeals
spaarvarken_besparen_vergelijkersbond.nl_energiedeals

De beste energiedeals vinden

Met de energievergelijker is het eenvoudig een goed, en vooral goedkoop, energiecontract te vinden die dit jaar het best bij je past. Aan de hand van jouw gegevens maakt onze energievergelijker een berekening. Je krijgt dan een overzicht van energieleveranciers die het beste bij jouw voorkeuren past. Je ziet gelijk wat je bespaart en wat je eventueel als welkomstcadeau krijgt. Dat dit rendabel is, blijkt wel uit de cijfers van het ACM. Het aantal mensen dat jaarlijks overstapt stijgt elk jaar! Profiteer vandaag nog.

Overstappen loont!

Als je jaarlijks overstapt, dan zorg je ervoor dat je elk jaar voor een dubbeltje op de eerste rij zit. Je behoudt het vaste actietarief en kan vaak een welkomstcadeau krijgen. Energieleveranciers verwelkomen nieuwe klanten vaak met een welkomstcadeaus als je de overstap maakt. Dit kan vaak oplopen tot enkele honderden euro’s. Als je dit elk jaar doet, dan blijf je profiteren van de kortingen die deze leveranciers aanbieden.

energiedeals Overstappen_loont_vergelijkersbond.nl_energiedeals

Ontvang gratis

#22 Tips om te besparen op jouw energierekening

Ja, ik wil graag de tips ontvangen