Alle 

grote aanbieders

100% 

onafhankelijk

Snel 

& gemakkelijk geregeld

Zorgverzekering vergelijken

Eerlijk en onafhankelijk je zorgverzekering vergelijken voor 2023. 

Zorgverzekering vergelijken

Wil jij zorgverzekeringen vergelijken voor 2023? Vergelijk onafhankelijk en snel de zorgverzekeringen met elkaar en vind je een passende zorgverzekering voor jouw persoonlijke situatie. 

 

Met behulp van de uitgebreide filters is het een kwestie van enkele seconden om een geschikte zorgverzekering te vinden voor 2023. 

zorgverzekering_typen

Wanneer vergelijken?

In de maand november kun je zorgverzekering vergelijken dat kan ieder jaar ongeveer 7 weken en de meeste consumenten kunnen behoorlijk besparen op hun maandelijkse zorgpremie, soms tot wel 300 euro op jaarbasis!

Aanvullende dekking vergelijken

Het eerste wat je kunt doen is tijdens het vergelijken van zorgverzekeringen is het vinden van een polis die goed bij je past. Vervolgens kan je aan de slag met het vinden van een aanvullende module. 

 

Aanvullende vergoedingen zijn voor onder andere: fysiotherapie, alternatieve zorg, tandarts en orthodontie.

Veelgestelde vragen

Het vergelijken van zorgverzekeringen stelt je in staat om de beste dekking en premie te vinden die aansluit bij jouw specifieke behoeften en budget. Het kan je helpen om geld te besparen en ervoor te zorgen dat je de juiste zorg ontvangt.

Er zijn verschillende websites en platforms beschikbaar waar je zorgverzekeringen kunt vergelijken. Deze tools stellen je in staat om verschillende verzekeraars, premies, dekkingen en aanvullende opties te vergelijken. Je kunt filteren op basis van jouw persoonlijke behoeften en voorkeuren.

Bij het vergelijken van zorgverzekeringen is het belangrijk om te kijken naar de premie, het eigen risico, de dekking van zorgkosten, de vergoedingen voor specifieke behandelingen, de keuzevrijheid van zorgverleners en eventuele aanvullende verzekeringen die je nodig hebt.

Ja, jouw gezondheidstoestand en specifieke zorgbehoeften kunnen van invloed zijn op de keuze van een zorgverzekering. Als je bepaalde medicijnen nodig hebt of regelmatig specialistische zorg ontvangt, is het belangrijk om ervoor te zorgen dat deze behandelingen gedekt worden door de verzekering die je overweegt.

De meest geschikte tijd om zorgverzekeringen te vergelijken is aan het einde van het jaar, wanneer verzekeraars hun nieuwe premies en dekkingen voor het volgende jaar bekendmaken. Je hebt dan de mogelijkheid om over te stappen naar een nieuwe verzekeraar of je huidige verzekering aan te passen vóór 31 december, wanneer het veranderingen voor het nieuwe jaar ingaan.