Alle 

grote aanbieders

100% 

onafhankelijk

Snel 

& gemakkelijk geregeld

Regel je reisverzekering

Hieronder hebben wij een overzicht gemaakt met de kosten per verzekering. 

Top 3 beste reisverzekeringen

Maandpremie-indicatie

vanaf

€ 2,35

p/m

Ons oordeel

5/5

Maandpremie-indicatie

vanaf

€ 2,04

p/m

Ons oordeel

4.6/5

Maandpremie-indicatie

vanaf

€ 2,50

p/m

Ons oordeel

4.3/5

Bovenstaande premies zijn berekend op basis van de volgende kenmerken: Maximaal. reisduur 60 dagen, in europa.
Getoonde premies zijn inclusief assurantiebelasting (21%) en exclusief eenmalige poliskosten.

Reisverzekering vergelijken en overstappen

Elke reis kan het begin van een nieuw avontuur zijn. Toch is het wel fijn om te weten dat je een reisverzekering achter de hand hebt voor als je, bijvoorbeeld, spullen verliest. 

 

Voor een paar euro per maand kan je jezelf verzekeren voor de eventuele hobbeltjes op de weg. Daarnaast is het ook erg makkelijk!

Op deze pagina

Reisverzekering vergelijken en afsluiten

Als je een reisverzekering hebt gevonden die aan jouw wensen voldoet dan kan je deze via de website van de aanbieder afsluiten. Dit kan via een beveiligde applicatie op jouw telefoon. 

 

Ben je toch niet helemaal tevreden met de polis? Dan kan je deze binnen 14 dagen, kosteloos, retourneren. Direct een reisverzekering nodig? Kies vandaag als ingangsdatum. Na de acceptatie van de verzekeraar ben je direct verzekerd!

zonnebril_reisverzekering

Besparen op een reisverzekering

Reisverzekeringen kun je heel goedkoop krijgen. Het ligt er een beetje aan waar jij behoefte aan hebt. Met een basisverzekering kom je al een heel eind maar als je liever nog wat aanvullende verzekeringen wil, dan kan dat natuurlijk. 

 

Let wel: sommige onderdelen van een reisverzekering worden al gedekt door andere verzekeringen. Zorg er daarom voor dat je dit checkt voordat je op vakantie gaat!

Veelgestelde vragen over aansprakelijkheidsverzekering afsluiten

Nee, dit is niet verplicht. Het kan wel zo zijn dat het verplicht wordt gesteld door je werkgever.
Een doorlopende reisverzekering is langer geldig. Dit betekent dat je er ook langer premie voor betaald. Zo’n doorlopende reisverzekering sluit je vaak af voor het gehele jaar. In verhouding met andere, en kortere, reisverzekeringen is dit een stuk goedkoper en is het voor de gemiddelde globetrotter een riante keuze. Hoe vaker je reist, des te meer profijt je ervan hebt!
Een kortlopende reisverzekering sluit je af voor één vakantie. Deze wordt vaak afgesloten als men een reis boekt. Je bent dan verzekerd vanaf het moment dat je vertrekt en loopt af als je weer veilig thuis bent.
Een dagje uit is niet verzekerd. Jouw reisverzekering is alleen geldig als je ergens overnacht. Wil je een beroep doen op jouw reisverzekering? Zorg dan dat je bewijs hebt van overnachting.
Dat ligt aan het type reisverzekering die je hebt uitgekozen. Een standaard verzekering zorgt ervoor dat je in Europa bent gedekt. Ga je naar een ander continent? Dan is het belangrijk dat je jouw verzekering uitbreidt. Dit zorgt er wel voor dat jouw premie hoger wordt.

Peildatum voor premieberekening is 15 feb 2022