Alle 

grote aanbieders

100% 

onafhankelijk

Snel 

& gemakkelijk geregeld

Top 3 Zakelijk Internetproviders

Wil je zakelijk internet regelen? Dat kan namelijk voordelig zijn voor jouw bedrijf. Wij vergelijken onafhankelijke het beste aanbod. Dit zijn de top 3 zakelijke internet providers volgens de Vergelijkersbond.

Voordelen zakelijk internet

Vanaf € 42,- per maand

Voordelen

Vanaf € 40,- per maand

Voordelen

Vanaf € 46,- per maand

Voordelen

Wat is de beste zakelijke internet provider?

De zakelijke sector is vaak gebaat bij KPN als provider. Dit adviseren wij dan ook. KPN is een alles-in-een provider die met zowel grote als kleine bedrijven goed overweg kan. Ziggo is een provider die meer toegespitst is op de ZZP en MKB markt. Het is mogelijk om jouw privé aansluiting te combineren met jouw zakelijke diensten. Zo kan je profiteren van extra voordeel.

pratende_ondernemers_vergelijkersbond.nl
netwerk_zakelijk_vergelijkersbond.nl

Goedkoopste zakelijke internet provider

KPN biedt het goedkoopste pakket aan. Dit komt echter wel met een kanttekening. Bij goedkope internet abonnementen is het vaak zo dat je een gelimiteerde up- en download snelheid hebt. Dit kan ervoor zorgen dat jouw internet vrij traag kan zijn. Als bedrijf ben je gebaat bij een snelle internetverbinding. Wij adviseren dan ook om als bedrijf een snellere aansluiting aan te schaffen. Bij voorkeur glasvezel of kabel met minimaal 100 mb/s of 200 mb/s.

Voordelen zakelijk internet

ZZP’ers, vaak kleine zelfstandige eenmansbedrijven, hebben voor hun zaak niet zo’n zakelijke verbinding nodig. Een particulier abonnement is meer dan voldoende. Dat wilt niet zeggen dat er geen voordelen zijn voor ZZP’ers als ze een zakelijk abonnement nemen. Zo staat de BTW aangifte bij de factuur vermeld. Dit is handig als je jouw BTW aangiftes doet. Ook is de klantenservice beter bereikbaar en is een zakelijk abonnement veel flexibeler. Zo kan je maandelijks bepalen of je op- of af wilt schalen.

Zakelijk_internet_ondernemer_vergelijkersbond.nl