Alle 

grote aanbieders

100% 

onafhankelijk

Snel 

& gemakkelijk geregeld

14 dagen bedenktijd
Scherpe acties
Vergelijk alle providers
Sneller internet

Internet en tv vergelijken?
Vergelijk nu de beste deals

347.847

Mensen vergeleken afgelopen maand

€ 210,-

Gemiddelde besparing

5/5

Bij ons is alles beveiligd

Alle grote aanbieders op een rij

Top 3 beste Alles-in-een deals van de maand

4.5/5

8.3

Snelste

Nu met € 70,- Cashback

64 zenders

€ 0,13/min

Glasvezel

13 dagen

levertijd

Actie prijs 6 maanden

€ 57,50

€ 42,50

Eenmalig € 67,50

4.5/5

8.0

Goedkoopste

80+ zenders

€ 0,14/min

VDSL

16 dagen

levertijd

Actie prijs 6 maanden

€ 47,50

€ 30,00

Eenmalig € 0

4.5/5

9,3

Beste

Nu met € 70,- Cashback

58 zenders

€ 0,15/min

Glasvezel

14 dagen

levertijd

4 maanden 50% korting

€ 67,00

€ 33,50

Eenmalig € 0

Nieuwsgierig naar de beste pakketten?

Nieuwsgierig naar de beste alles in een pakketten? Vergelijk gratis via onze onafhankelijke vergelijker. Last van keuzestress? Wij maken het je makkelijk met onze top 3 beste deals.

Overstappen van aanbieder zonder risico

Overstappen is altijd mogelijk als jouw contract afloopt of als jouw provider de tarieven verhoogt. Als dit gebeurt, kan je gebruik maken van de acties die providers hebben. Zo kan je hogere  internetsnelheden of een aanvullend zenderpakket aanvragen. Het is dan belangrijk om alles op een rijtje te hebben zodat je kan zien hoe jij het beste hiervan kan profiteren, zo kun je op je gemak alles in een pakketten vergelijken.

alles in een pakketten vergelijken
vrouw achter laptop alles in een pakketten vergelijken

De beste alles in een pakketten vinden

Bedrijven als Youfone, BudgetNL en Tele2 hebben vaak interessante abonnementen en aanbiedingen. Deze kleinere bedrijven maken gebruik van hetzelfde netwerk terwijl ze een abonnement tegen een lager tarief aanbieden. Dit zorgt ervoor dat je dezelfde kwaliteit voor een lagere prijs krijgt. Daarnaast is het vaak zo dat ze erg interessante combinatie-pakketten aanbieden. Hier onder kun je alles in een pakketten vergelijken.

Alles in een pakketten vergelijken op gebruik

Het is belangrijk dat jij weet wat je nodig hebt. Zo komt het voor dat je een internetabonnement wordt aangesmeerd met hoge snelheden terwijl dit niet nodig is. Vaak is een goede WiFi verbinding meer dan genoeg. Interactieve TV-diensten worden nog wel eens door elkaar gehaald met kanalen als FOX Sports of Netflix. Dit zijn kanalen die via het internet worden ontvangen. Je bent dan gebaat bij een snellere internet connectie in plaats van een uitgebreid TV pakket. 

vergelijkersbond twee kinderen met moeder alles in een pakketten vergelijken

Alles in een zakelijk

Als je een eigen onderneming hebt, wil je uiteraard een betrouwbaar en snel zakelijk alles in een pakket afsluiten. Wij raden je aan om, voordat je gaat vergelijken, een snelheidstest te doen. Zo kom je te weten welke internetsnelheid je maximaal kunt behalen op jouw adres.

 

Krijg je van al onze opties keuzestress? We maken het je makkelijk. Kies op basis van internetsnelheid één van onze 3 meest verkochte pakketten. Dan ben je snel online en in business.