Alle 

grote aanbieders

100% 

onafhankelijk

Snel 

& gemakkelijk geregeld

Profiteer nu van de laagste energieprijzen

347.847

Mensen vergeleken afgelopen maand

€ 210,-

Gemiddelde besparing

Beveiligd

Bij ons is alles beveiligd

Alle grote leveranciers op een rij

Wat is de goedkoopste energieleverancier?

Nieuwsgierig naar de goedkoopste energieleverancier. Vergelijk gratis via onze onafhankelijke vergelijker. Last van keuzestress? Wij maken het je makkelijk met onze top 3 beste deals.

Op deze pagina

Energie vergelijken hoeft niet lastig te zijn

Wisselen van energieleverancier hoeft niet lastig te zijn. Je kunt op een simpele manier er voor zorgen dat je minder betaald. Wij zorgen ervoor dat je makkelijk kunt overstappen en waardoor je minimaal €210,- kunt besparen op jouw energierekening.

 

Laat twijfel je niet in de weg staan en check wat jij kan besparen. Komt het jou goed uit? Dan is de overstap in twee minuten geregeld.

energie vergelijken vrouw kijkend
zonnepanelen energie vergelijken

Waarom overstappen simpel is

Heb je interesse om over te stappen naar een nieuwe energieleverancier? Wij kunnen jou hierbij helpen. Samen regelen wij, met jouw nieuwe aanbieder, de overstap. 

 

Dit houdt in dat wij de opzegging bij jouw huidige energieleverancier opzeggen en ervoor zorgen dat je gewoon je elektriciteit en gas blijft ontvangen.

Moet ik overstappen?

Een vraag die we vaak horen: “Overstappen.. Heeft dat wel zin?”

Jazeker! De belangrijkste punten die je in acht moet nemen zijn de tarieven, de eenmalige korting die je krijgt en de vaste leveringskosten. De tarieven zijn namelijk bij elke energieleverancier hetzelfde.  

energiedeals energiedeals Zonnepanelen_farm_vergelijkersbond.nl_energiedeals
windmolen energie vergelijken

Zakelijk energie vergelijken

Voor energie wil je als ondernemer niet te veel betalen en er zo min mogelijk tijd aan kwijt zijn. Wij begrijpen dat maar al te goed.

 

Daarom regel je via de vergelijkersbond.nl in een mum van tijd het scherpste energiecontract met scherpe zakelijke energietarieven.

Veelgestelde vragen

Om een opzegvergoeding te voorkomen is het belangrijk de einddatum van je huidige energiecontract te controleren. Wil je namelijk overstappen maar loopt je huidige contract nog langer door dan 3 maanden ?

Dan betaal je misschien een opzegvergoeding.
Je kunt de einddatum van je huidige contract altijd opvragen bij je huidige leverancier.

Om je besparing uit te rekenen is het belangrijk om je jaarverbruik te weten.

Op onze website kan je jouw jaarverbruik en adres invullen en met deze cijfers wordt een jaarbedrag getoond. Het is belangrijk om de jaarbedragen met elkaar te vergelijken omdat daar alle kosten en kortingen in berekend zijn. 

Je kunt op elk moment overstappen naar een andere energieleverancier maar als je contract langer doorloopt dan 3 maanden kan de huidige leverancier een opzegvergoeding in rekening brengen. 

 

Loopt jouw contract binnen 3 maanden af dan kan je boetevrij overstappen en neemt de nieuwe leverancier de levering van jouw energie automatisch pas over als je huidige contract is afgelopen!

Let op: Soms is het zelfs met het betalen van een opzegvergoeding alsnog goedkoper om toch over te stappen, vraag onze klantenservice je te helpen met een berekening.

De welkomstkorting soms ook wel overstappremie genoemd, is een bonus die je krijgt van de leverancier als je naar ze overstapt.

Deze bonus komt bovenop de korting die je krijgt op de tarieven.

Let op: In de getoonde maandbedragen is deze korting al verwerkt, 

je ontvangt de bonus echter pas aan het einde van je contract bij de jaarnota.

Nee, de nieuwe leverancier kan in een landelijk systeem opzoeken wie jouw huidige leverancier is en de einddatum van het huidige contract opvragen.

Zij zeggen voor jouw je huidige contract op en nemen automatisch de levering over na de einddatum mits je contract niet langer doorloopt dan 3 maanden. De enige uitzondering hierop is met een verhuizing.