Alle 

grote aanbieders

100% 

onafhankelijk

Snel 

& gemakkelijk geregeld

Bromfietsverzekering vergelijken

Eerlijk en onafhankelijk je bromfietsverzekering vergelijken. De goedkoopste verzekering staat altijd bovenaan.

De verzekeraars op een rij

Beste bromfietsverzekering vergelijken

Een goede verzekering. Wat is dat nou eigenlijk? Een goede Bromfietsverzekering is een verzekering die aansluit op jouw wensen. Voor de een is het belangrijk dat de voorwaarden goed zijn, de ander wilt juist een lage premie. Aan de hand van jouw gegevens, kunnen wij via onze onafhankelijke vergelijker kijken van welke verzekering jij het meest profiteert.

bromfietsverzekering bromfiets_vergelijkersbond.nl
bromfietsverzekering bromfiets_staand_vergelijkersbon.nl

De goedkoopste Bromfietsverzekering

Filteren op wat jij het belangrijkst vindt bij een verzekering, is zo gepiept met onze onafhankelijke vergelijker. Zo zie je direct welke verzekeraar het voordeligst is, het beste beoordeeld wordt of het beste aansluit op jou wensen.

Aanvullende dekking vergelijken

Als jij je bromfiets wil verzekeren dan, kun je deze uitbreiden met een aanvullende dekkingen die jij belangrijk vindt. Het is wel belangrijk dat je goed op let bij het afsluiten van aanvullende dekkingen. Zo kan het zijn dat de naam hetzelfde is maar dat de inhoud per verzekeraar verschilt. 

Veelvoorkomende aanvullingen zijn:

  • Ongevallen Opzittenden
  • Rechtshulp
  • Aanschafwaardegarantie
  • Pechhulp
  • Accessoires
autoverzekering lachen

Veelgestelde vragen

Ja, je kunt meestal overstappen naar een andere verzekeraar als je een goedkopere optie vindt. Het is echter belangrijk om eerst de voorwaarden van je huidige polis te controleren, omdat er mogelijk kosten zijn verbonden aan het vroegtijdig beëindigen van je huidige verzekering. Daarnaast moet je er zeker van zijn dat de nieuwe polis voldoende dekking biedt.

De kosten van een bromfietsverzekering kunnen variëren op basis van factoren zoals het type en de leeftijd van de bromfiets, de woonplaats van de bestuurder, het aantal schadevrije jaren en de gekozen dekking.

De gemiddelde kosten van een bromfietsverzekering kunnen sterk variëren en hangen af van verschillende factoren, zoals het type bromfiets, de leeftijd en ervaring van de bestuurder, en de gekozen dekking. Het is daarom belangrijk om een offerte te vragen bij verschillende verzekeraars om een idee te krijgen van de gemiddelde prijs.

De “beste” bromfietsverzekering hangt af van je individuele behoeften en omstandigheden. Het is belangrijk om rekening te houden met de dekking die je nodig hebt, de kosten van de premie en het eigen risico, en de beoordelingen en klantenservice van de verzekeraar.

Bij het berekenen van de maandelijkse premie wordt er of gekeken naar de cataloguswaarde, of naar de dagwaarde van de bromfiets. Ook kan het aantal schadevrije jaren invloed hebben op jouw maandelijkse kosten. Hoe meer schadevrije jaren, hoe lager de premie.


Gemiddelde kosten van een WA verzekering:

4,80


Gemiddelde kosten van een all risk + diefstal verzekering:

24,90

Bekijk de meest verkochte scooterverzekering