Alle 

grote aanbieders

100% 

onafhankelijk

Snel 

& gemakkelijk geregeld

Sim-Only Abonnementen​

Tip 1: Kies voor een sim-only

Wees zuinig op jouw mobiele telefoon! Als je elk jaar een abonnement neemt met een nieuwe telefoon kunnen de kosten enorm oplopen. Als je eenmalig een losse telefoon koopt, hier zuinig op bent en een sim only neemt, ben je veel goedkoper uit. Daar komt bij dat de telefoons van vorig jaar niet zoveel verschillen met telefoons die dit jaar zijn uitgekomen! Qua prestaties lopen oudere telefoons niet zoveel achter!

energie vergelijken vrouw kijkend
mobiele abonnementen vergelijken social media

Tip 2: Kies voor MVNO

MVNO’s zijn providers die niet over een licentie beschikken, maar onder een eigen naam mobiele telefonie diensten verlenen via het netwerk van een andere provider. 

Een paar grote MVNO namen zijn bijvoorbeeld Lebara, Ben of Simyo. Deze providers hebben lagere abonnementskosten maar gebruiken wel het netwerk van KPN, T-Mobile of Vodafone.

Tip 3: Stap snel over

Overstappen naar een andere provider, met behoud van jouw nummer, is erg makkelijk. De providers regelen dat zelf voor jou. De providers die wij aanbieden zijn vaak een stuk goedkoper dan KPN, Vodafone of T-Mobile terwijl ze vaak hetzelfde netwerk gebruiken. Het is daarom verstandig om over te stappen. Hierdoor bespaar je maandelijks makkelijk 10, 20 of zelfs 25 euro!

mobiele abonnementen kijkend naar telefoon