Alle 

grote aanbieders

100% 

onafhankelijk

Snel 

& gemakkelijk geregeld

Private lease Xleasy

Private lease vergelijken via de Vergelijkersbond. Dan weet je dat je goed zit.

Private lease aanbiedingen

Als je op zoek bent naar een voordelige lease dan kunnen wij jou daarbij helpen. Het is namelijk lastig om alle aanbiedingen in de gaten te houden! Wij kunnen deze voor jou netjes op een rijtje zetten zodat jij geld kan besparen op jouw lease.

Op deze pagina

Voordelen van private lease

Een private leasecontract is een contract waarbij je maandelijks voor jouw auto betaald. In dit maandelijkse bedrag zitten alle kosten inbegrepen. Het enige waarvoor je betaalt is de benzine. 

 

Een lease is een uitkomst voor mensen die niet in één keer een auto zelf kunnen kopen. Het is goedkoper en je rijdt in een nieuwe, veilige auto.

Wat is belangrijk bij private lease

Het voordeel van een private lease is dat je zorgeloos rijdt. Vrijwel alles, op de benzine na, is geregeld. Toch kan je nog meer voordeel uit deze lease deals trekken. Wij kunnen jou daarbij helpen. Wij kunnen de details van contractvoorwaarden op een rijtje zetten en kijken wat voor winst jij hier uit kan halen. Onze vergelijker kan deze verschillen op een rijtje zetten zodat jij een goed overzicht krijgt.

Hoe kan de Vergelijkersbond helpen?

De juiste lease vinden is lastig. Het is lastig om je een weg te banen door de jungle van reclames en aanbiedingen. Het is daarom handig als je alles op een rijtje kan zetten en op je gemak het overzicht kan bekijken.

 

Ons onafhankelijke platform zorgt ervoor dat jij de deals krijgt die het best bij jouw wensen passen. Daarnaast krijg je niet alleen de prijzen te zien maar ook de voorwaarden. Zo kom je nooit voor vervelende verrassingen te staan.

Populairste kort- en lange looptijd

SEAT Ibiza

€ 284,-

Vanaf p/m

Prijzen zijn incl. BTW

VW T Cross

€ 409,-

Vanaf p/m

Prijzen zijn incl. BTW

Opel Corsa

€ 298,-

Vanaf p/m

Prijzen zijn incl. BTW

Ford Fiesta

€ 293,-

Vanaf p/m

Prijzen zijn incl. BTW

Veelgestelde vragen over Private lease

Prijzen kunnen enorm verschillen als je een auto wilt leasen. Uiteraard speelt het type auto een grote rol maar wat zijn de andere factoren? Wij hebben deze voor jou op een rijtje gezet.
Levertijden kunnen enorm verschillen per aanbieder. De levertijd van een leaseauto ligt vaak tussen de 2 en 20 weken. Als je snel een auto nodig hebt dan is het handig om de vergelijker daarop te laten zoeken.
Als je een leasecontract hebt dan is het belangrijk om de einddatum in jouw agenda te prikken. Je moet namelijk een afspraak inplannen om jouw auto, in goede staat conform de voorwaarden, in te leveren. Het is daarom handig om vooraf een aantal checks te doorlopen. Zo heb je geen onverwachte kosten als je de wagen inlevert.